Knotten Mystery mini-CAL - week 1 van 3

3 reacties

In de Knotten CAL2015 gaan we deze week granny squares haken. We gaan dit nu ook doen in de mystery cal. Het eindresultaat van deze cal is een stola.

Voor het patroon kun je kijken op de blog voor CAL2015, of je kunt de PDF hieronder aanklikken. We gaan van 7 kleuren 3 vierkantjes haken en van de groen haken we 4 vierkantjes (het wordt zooooo leuk). Als je ons pakket garen hebt, met de grijs gaan we nog niets doen! Totaal heb je dus 25 vierkantjes volgens het patroon Edna. Ze worden niet allemaal precies even groot, soms zit er iets dikteverschil per kleur garen, maar dat komt vanzelf goed :-)

Gebruik je eigen garen, wij hebben dus 25 vierkantjes van ongeveer 12 tot 13 cm. Wil je net zo'n groot eindproduct krijgen en worden je vierkantjes kleiner? Haak dan extra vierkanten. Wij gebruiken 8 kleuren. Het uiteindelijke ontwerp leent zich niet als effen variant :-)

Klik hier voor het patroon in PDF


3 reacties


 • Renata Groen

  Hallo,
  als onervaren handwerkster ben ik ook besmet met het virus. Ik doe de KAL2015 en ben nu ook begonnen met de mystery mini CAL2015. Ben helemaal verbaasd dat ik t kan, 1e granny is bijna af. Daarover mijn vraag: er staat de 5e toer sluiten zoals besch reven in de agenda bij tip wegsteken draad. Ik heb die agenda niet maar ben nu wel benieuwd hoe ik moet afhechten?
  groetjes van Renata


 • Knotten

  Hoi Bianca,

  Je moet van elke kleur 3 vierkantjes Edna haken en van de groene zelfs 4 vierkantjes. De grijze nog niet gebruiken inderdaad.
  Ik wilde jullie lekker bezighouden :-)

  Groetjes,

  Francis
  Knotten


 • Bianca Beck

  Beste Francien,
  nog een vraagje over de mystery cal.
  Maakt het nog uit met welke kleur je begint of moet je van alle kleuren, behalve de grijze, de Edna haken?
  Groetjes, Bianca


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.