CAL2015 en KAL2015 van Knotten

 

Voortgang van de CAL2015 en KAL2015

We zijn eigenlijk best wel een beetje trots en een beetje stil en een beetje overmand :-) Jullie vinden het heel erg leuk om onze dekens te haken en/of breien. We zijn nu drie weken bezig en we krijgen vele enthousiaste vragen over kleuren, over welke maat naalden, over hoe groot de deken zou moeten zijn, over kleurwisselingen, over de patronen en ga zo maar door.

Maar wat we vooral beluisteren is een groot enthousiasme waarmee jullie lekker aan de gang zijn! Jullie vinden de Cool Wool van Lana Grossa allemaal erg prettig haken! De kleuren zijn zo mooi en de combinaties van de kleuren en en en...

Voor de gebreide deken zijn jullie dan weer heel blij met de Bingo van Lana Grossa, erg prettig garen waar de steken zo goed in uitkomen. Het is zo leuk dat we ook een gebreide variant doen.

Maar laat vooral een berichtje achter met wat jullie ervan vinden :-) Foto's zijn welkom via de mail of op onze Facebookpagina.

Wat wel blijkt is dat het haken en breien makkelijk haalbaar is tussen de 1 en 2 uur. Dus als je nu nog in wilt stappen is dat geen probleem. We hebben voor de Knotten CAL2015 2 kleurenopties, zoals wij hem hebben gehaakt voor de agenda of grijs met roze. Je kunt ook voor custom kiezen en je kleuren via de mail doorgeven. In de maand januari krijg je de agenda er nog gratis bij.

Ook voor de Knotten KAL2015 zijn er 2 kleuropties. Je kunt kiezen voor de agendaversie of voor de regenboogversie.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.