Wat een jaar is 2014 geweest. Als ik kijk naar de winkel dan hebben we een aantal hoogtepunten gekend, maar ook een heel erg dieptepunt. Een van mijn meiden heeft op veel te jonge leeftijd afscheid moeten nemen van haar man. Hier wil ik toch even bij stil staan. Het is nu 5 maanden geleden en het heeft alles op zijn grondvesten doen schudden. We hebben in onze agenda een pagina aan hem gewijd. Het verdriet is nog steeds daar, maar we zijn gesterkt mede door jullie en realiseren ons dat een ieder van jullie ook op een moment afscheid heeft moeten nemen van een dierbare. De pagina is dus eigenlijk voor iedereen.

Dat brengt me naar een van de vele hoogtepunten die we hebben gekend. We hebben weer een agenda weten te maken! We zijn er supertrots op. Helemaal ons eigen product, met het team van Knotten en bijdragen van anderen is dit een ongekend succes!

Op 30 november hebben we dit nog eens zachtjes gevierd!

In het begin van het jaar hadden we natuurlijk de nieuwjaarsreceptie me de fotoshoot en de foto van en van onze geweldige klanten blijft geweldig!

We zijn mee gaan doen met de CAL2014 en naar aanleiding daarvan hebben we een eigen CAL2015 en KAL2015 ontworpen! Hoe leuk is dat? Leuk toch die kleurtjes die gebruikt zijn voor de CAL2014?

 

We hebben een wedstrijd georganiseerd naar aanleiding van het boek van Arne en Carlos, wat brei (of haak) jij buiten? De inzendingen waren overweldigend en uiteindelijk heeft Nienke gewonnen.

Als prijs kon je een brei- en haakcruise winnen door de Delftse grachten!

Natuurlijk hebben we ons 3-jarig bestaan gevierd en hebben we heel veel winacties op FB gedaan. Ook hebben we ontzettend veel haak- en breipakketten voor jullie ontworpen! Weet je nog?

En nu gaan we vrijdag 2 januari beginnen met onze CAL en KAL! Daar hebben we ook zoveel zin in en gelukkig jullie ook!

Wat willen jullie graag iniedergeval terugzien komend jaar?