CAL2105 en KAL2015 bijna van start - GIVE AWAY MERINODEKEN

5 reacties

Maandag 22 december hebben we de twee CAL's uit 2014 afgesloten. Wat leuk om alle mooie dekens te zien! Heb je zin om mee te doen aan een CAL of KAL in 2015? Lees dan op het daarvoor ingerichte blog meer informatie!

Ik wil vandaag de foto's voor zich laten spreken. Wel gaan we de merinodeken die wij hebben gemaakt naar het patroon van Scheepjeswol weggeven. We zouden het leuk vinden om dat na de Kerst te kunnen doen. Dus laat een berichtje achter wie jij vindt dat deze deken van 100% merinowol verdient! Om in deze donkere dagen iemand een lichtpuntje te geven.

De deken die we gaan weggeven:


5 reacties


 • barbara

  ik zou hem graag willen om de eenvoudige redden dat ik hem mooi vind ik ben net begonnen met haken

  maar die deken is helemaal te gek

  en dat wil niet zeggen dat ik hem de andere mensen niet gunt wat dat doe ik wel

  dank je voor de kans


 • Monique Koomans

  Ik zou hem graag winnen voor mijn zusje Marja. Zij ligt in scheiding, maar slaat zich er goed doorheen. Zij woont nog in hun oude huis, tot het verkocht is. Maar haar (ex)man heeft bijna alle spullen meegenomen, dus het is een kale bedoening. Om het huis wat op te fleuren, gun ik haar (en haar 2 dochtertjes) de deken!
  Groetjes monique


 • mary hagleitner

  of…voor mijn niet minder bijzondere zoon…. …..die warme deken zou ik hem net zo gunnen…hij is zwaar geestelijk gehandicapt…is door de weeks in een fantaschtische inrichting ,de weekenden thuis en wil altijd iets van thuis meenemen als hij weer terug gaat……


 • mary hagleitner

  natturlijk vind iedere moeder haar dochter geweldig…ik de mijne dus ook….maar zeg nou eerlijk….ze heeft 2 kleine kindjes,de derde is op komst en werkt met hart en ziel als kinderarts speciaal gebied kanker kindjes,.!ze heeft wetenschappelijk werk gedaan..zomaar erbij…..heeft 3 prijzen ermee gewonnen…leeft voor haar werk en haar familie….ik vind haar zo een bikkel!!!en ze heeft het altijd koud…dus vandaar deze warme deken!!!!voor haar……


 • Ellen

  ik wil de deken geven aan mijn vriendin. Vroeger handwerkten we altijd samen. Nu gaat dat niet meer. Zij heeft ongeveer 1x per week migraine vanuit haar nek/ schouders, 2 vormen van reuma en een nekhernia. Het bedrijf van haar man is failliet gegaan door de crisis. Haar oudste zoon is opgenomen vanwege angststoornissen, haar middelste zoon met ADHD heeft geen werk vhaat dochter werkt in de kinderopvang en is niet zeker van haar baan. Haar hond heeft een gras-allergie en een van haar katten heeft suikerziekte. Als je het zo leest is het net alsof ik het verzin, maar het is echt waar! Ze probeert toch de moed erin te houden! Daarom gun ik haar de warmte van jullie deken!


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.