Maandag 22 december afsluiting CALs 2014 en aftrap Knottens CAL2015 en KAL2015

We hebben afgelopen jaar voor het eerst kennis mogen maken met het fenomeen CAL, een crochet along. Oftewel een patroon wordt elke week met een paar toeren vrij gegeven zodat je na een jaar bijvoorbeeld een deken hebt. De CAL2014 was een stripey deken die is vertaald door Tertia en Jolanda voor Nederland en is een ongekend succes geworden. De deken is afgelopen maand afgerond.

Ook Scheepjeswol heeft een deken ontworpen. Dit was een mystery CAL en is afgelopen vrijdag afgerond. Deze deken bestaat uit allemaal vierkantjes in 10 verschillende patronen.

Veel klanten van ons hebben meegedaan met een of beide CAL's. Maandag gaan we vanaf 17 uur alle door jullie gemaakte dekens bewonderen! Of ze nu al af zijn of niet. Of het nu dekens uit deze CAL's zijn of niet. Gewoon, breng je deken mee en we gaan grote fotosessies houden en er 1 groot kleurenfestijn van maken!

Knotten heeft nu voor 2015 als onderdeel van onze eigen agenda, een CAL en een KAL ontworpen. Dus we gaan zowel een deken breien als haken. De eerste voorbereidingen staan op het speciaal ingerichte blog voor de CAL en KAL. Lees het eens door :-)

Komen jullie maandag ook?

LET OP: we zijn maandag en dinsdag 22 en 23 december geopend tot 21 uur!


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.