Zondag 30 november agenda-dag

 

De agenda is een groot succes en we zijn er natuurlijk ook weer helemaal trots op! Om nu de creatievelingen uit het hele land die eraan hebben bijgedragen ook nog een beetje in het zonnetje te zetten, hebben we een mooie dag op zondag 30 november gepland.

Vandaag is het dan zover! De verschillende haaktalenten komen vanaf 12 /12.30 in de winkel en er is een beetje doorloop van de creatievelingen. We hebben gezellige hapjes klaar staan en natuurlijk feestelijke drankjes. Vandaag mag je bij aanschaf van de agenda een bolletje cotone print uitzoeken om je hoesje te haken :-)

Wat kunnen jullie verwachten? Christel Krukkert, DenDennis, Marinke Slump van a creative being, Marieke Dissel, Annemarie Arts, Ingrid van Ingedingen en meer zullen die zondag in de winkel aan de Voldersgracht 23 zijn!

Die dag kun je je haakheld(inn)en ontmoeten! Wil je Christel nu echt eens vragen hoe ze die amigurumi's zo straks krijgt, dan is nu het moment. Of altijd al eens de mannelijke amigurumist willen ontmoeten? Wil je Marinke eens vragen hoe ze nu toch die ontwerpen heeft gemaakt voor de CAL van Scheepjeswol, dat kan! De gelukspoppetjes van Annemarie Arts eens in het echt willen bewonderen? De feestpoppetjes van Marieke Dissel eens nader bestuderen?

Of gewoon genieten van één groot creatief geweld, dan mag je dit niet missen! Het belooft één groot feest te worden waarin we vieren dat we zo'n mooie, creatieve, inspirerende agenda hebben weten neer te zetten mede dankzij al deze creatievelingen!

De winkel is van 12 uur geopend en kom gewoon gezellig langs! Wij zorgen ook nog voor leuke verrassingen.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.