Patroon week 22 CAL2015

We haken verder in hetzelfde patroon van vorige week. We beginnen met karmijn rood 437 (antraciet 444) en haken 2 toeren in deze kleur.

Toer 5: Haak 1 keerlosse en een vaste op de vaste. *Haak een losse en een schelp op het middelste stokje van de vorige toer en haak een vaste in de vaste van de vorige toer.* Herhaal tussen de * * tot einde.

Hierna haken we weer toer 2 van vorige week.

Toer 6: haak 3 keerlossen en een stokje in dezelfde steek. *2 lossen en een vaste op de middelste bundel van de schelp, 2 lossen en 3 stokjes op de vaste van de vorige toer.* Herhaal tussen de * * tot laatste vaste. Haak 2 losse en twee stokjes op de laatste vaste.

We gaan verder haken met helderrood 417 (grijs 412) voor toer 7 en 8.

Toer 7: haak 2 keerlossen, een half stokje, 2 losse en een bundel van 3 halve stokjes in de eerste steek en haak een losse. *Haak een vaste in de vaste van de vorige toer, haak een schelp op het middelste stokje van de vorige toer en haak een losse.* Herhaal tussen de * * tot laatste vaste. Haak een vaste in die vaste, haak een bundel van 3 halve stokjes, 2 lossen en een bundel van 2 halve stokjes.

Toer 8: haak 1 keerlosse en een vaste op de eerste bundel. *2 lossen en 3 stokjes op de vaste van de vorige toer, 2 lossen en een vaste op de middelste bundel van de schelp.* Herhaal tussen de * * tot einde.