Heart & Soul - Inleiding

We gaan weer beginnen aan een ontzettend leuke CAL met de Ecopuno in 6 kleuren. Bekijk hier het pakket! De naam Heart and Soul is heel erg toepasselijk omdat mijn volledige hart en ziel erin zit. En de hartjes komen ook nog terug in het patroon! 

Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn blogs, is mijn leven nogal op zijn kop gezet in de afgelopen 3 tot 4 weken. Van een volledig gezond persoon, ben je opeens een patiënt die al snel in Leiden bij het schedelbasiscentrum is beland.

In deze ontzettend uitdagende rollercoaster merk je dat heel veel niet belangrijk is. Maar wat wel belangrijk is, om iets te doen waar je gelukkig van wordt, wat je licht geeft, wat je inspireert. Ja ik ben een zeer zeldzaam geval met een groot meningeoom tegen mijn hersenstam, maar ik ben eerst en vooral Francis. En Francis voelt zo'n enorme liefde voor het haken, en ik voel dat deze sjaal me erg gelukkig maakt. Heel mijn hart en ziel zit erin. En ik voel jullie medeleven en mededogen! Ik denk dat het samengevoel in mindere tijden nóg belangrijker is. 

Dus haak mee! Voel mee, voel de kracht van het samen! Ik weet gewoon dat dat een energie geeft waar iedereen baat bij heeft!

Deze sjaal is ontstaan uit liefde, de liefde die ik voel uit mijn omgeving, van mijn gezin, van de mensen bij Knotten, vanuit de wolwereld, maar ook zeker van jullie! Mijn dank is hiervoor groot en ik ga mijn best doen om de patronen zo goed mogelijk uit te werken, mijn hart en ziel zit erin. Het resultaat van deze liefde is een heel leuk haakproject met uiteindelijk een sjaal waar het al complimenten over heeft geregend als ik deze draag!

Nu wat informatie over de sjaal zelf. De sjaal bestaat uit 6 bollen Ecopuno (72% katoen, 17% wol, 11% Alpaca), 2 bollen in de hoofdkleur (kleur 1) en 4 bollen in 4 verschillende kleuren (kleur 2 t/m 5). Bepaal zelf kleur 2 t/m 5, voor het ontwerp maakt de volgorde niet uit. De sjaal wordt gehaakt met een haaknaald 4 mm, of als je strakker haakt 4,5 of 5 mm.

De sjaal is bijzonder opgebouwd, we haken hem niet aan één stuk, maar we haken de 2 uiteinden apart van elkaar en we haken een middenstuk. Dit zal allemaal duidelijker worden in de patronen. Het geeft een uniek resultaat.

Laten we de sjaal gewoon vooral zien voor wat hij is. Een erg leuk en licht uitdagend haakproject, waarna je als resultaat een unieke sjaal hebt in een prachtig materiaal die gewoonweg heerlijke draagt en zeker complimenten zal oogsten!

Haak aan en geniet mee.

Liefs,

Francis